Bemutatjuk játékosainkat: Baksa Panna

 Kategória: Egyesület, Felnőtt

Első Extraligás szezonunkra készülünk, csapatunkat több poszton is megerősítettük, a korábbi években nálunk játszók mellett új arcokkal is találkozhatunk majd. Ismerkedjetek meg a Szent Benedek Balatonfüred Röplabda Akadémia felnőttcsapatának játékoskeretével.

A szegedi születésű Baksa Panna felnőtt keretünk legfiatalabb tagja, februárban ünnepelte 15. születésnapját. Egy évvel ezelőtt csatlakozott csapatunkhoz, addig szülővárosában röplabdázott. Szakmai stábunk a liberó poszton küldi majd pályára, de az utánpótlás meccseken is találkozhatunk vele, illetve mivel a Szent Benedek Középiskolában tanul, ezért az iskola csapatát is erősíti. Panna nyáron az U16-os strandröplabda bajnokságban, párjával, Kiss Nórával egy hajszállal maradt le a dobogóról. Csendes, szorgalmas, és jó tanuló is. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen diákot tudhatunk sorainkban, aki méltó példakép lehet a következő években is.

Azért szerződött Balatonfüredre, mert előre szeretett volna lépni pályafutásába, erre most az Extraligában is lehetősége lesz majd. —Tovább szeretnék fejlődni és erre minden lehetőséget megkapok itt Balatonfüreden. A felnőttek mellett az utánpótlásban is pályára lépek, ami stabilabbá teheti játékomat. Nem akarok pontos helyezést mondani, de szeretném, hogy a kupában is a bajnokságban is minél előrébb zárjunk.

Panna kedvenc étele a csirkés lepény, amihez narancslevet kortyolgat a legszívesebben. Szabadidejében szeret filmeket nézni, kedvence a „Pont az a dal” című zenés film, a könyvek közül az egyik kötelező olvasmánya lett a kedvenc, Molnár Ferenc Pál utcai fiúk regénye.

Kapcsolódó hírek