A felnőtt csapat mellett klubunknál kiemelt jelentőségű az utánpótlás kérdése. Hisszük, hogy a magyar röplabdának szüksége van tehetséges játékosokra, olyan fiatalokra, akikkel ez a sportág a nemzetközi mezőnyben is nagy sikereket érhet el. Ehhez kellenek olyan egyesületek Magyarországon, ahol a gyerekek képzett szakemberek irányításával, a megfelelő háttér biztosításával magas színvonalon edzhetnek, fejlődhetnek, versenyezhetnek. Célunk, hogy a nyugat-magyarországi térségben ebben élen járjunk.

Az Akadémia már most is jelentős utánpótlás bázissal rendelkezik, hiszen a balatonfüredi és környéki gyerekek körében egyre népszerűbb a sportág, jelenleg több mint 110 utánpótláskorú játékosunk van.

Manó csapatunkban a legkisebbeket köszönthetjük.

Szakmai stáb

Németh Lajos:

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2017/2018-as bajnoki szezon kezdete óta Németh Lajos, a magyar röplabda sport egyik emblematikus képviselője letette a voksát Akadémiánk mellett, és a szakmai stábot erősíti. Óriási szakmai tudásával, elkötelezettségével erősíti csapatunkat. Az utánpótlás csapatok életében aktív részvételt vállalt.

Fáth Kinga, edző:

Az NB I-es felnőtt csapat játékosa már a tavalyi évben bemutatkozott edzőként, de akkor még az idősebbekkel dolgozott. Ettől az évtől a legkisebbekkel kezdte meg a munkát. Örülünk, hogy könnyen megtalálja a hangot a gyerekekkel és játékosan, vidáman vezeti be őket a röplabda világába.

Manó játékosaink
Táblázat
Vezetéknév Keresztnév Kor
Fejes Dóra Lilla 2007
Maslej Sofia 2007
Brózs Panni 2007
Fejes Dóra Lilla 2007
Kardos Zsanett 2007
Horváth Hanna 2007
Bogdán Lara 2007
Horváth Borsika 2008
Horváth Dorka 2008
Laurentzi Csepke Kinga 2008
Laurentzi Csepke 2008
Pap Anett 2008
Rostási Kincső Alexandra 2008