Két kemény edzés után egy csapatvacsora

 Kategória: Felnőtt

A hétfői és a keddi edzések után klubunk vezetősége szezonnyitó vacsorára hívta meg a felnőttcsapatot. 

Ahogy azt hétfőn megírtuk, csapatunk megkezdte felkészülését az első Extraligás szezonjára. A keret teljes, mindenki egészséges és ami nagyon fontos: a hangulat is remek. Az már az első két nap után egyértelműen kirajzolódik: igazi, egymásért küzdeni tudó csapat épül az októberi rajtra. A lányok a keddi két edzés után este is találkoztak, mivel a klub vezetése az Arács Szíve Vendéglőbe invitálta őket szezonnyitó vacsorára.

Klubunk elnöke Komáromi Móric rövid köszöntőjében elmondta, örömmel látja, hogy a lányok jó hangulatban és lelkesen vágtak bele a munkába és megköszönte, hogy a koronavírus-járvány ellenére mindenki a lehető legjobb formában érkezett meg az augusztusi kezdésre.


— A mögöttünk hagyott sikeres öt év egy folyamatnak a része, aminek az egyik fontos állomása, hogy az Extraligában indulhat a csapat. Komoly terveink és céljaink vannak, ehhez pedig a legmegfelelőbb játékosokat kerestük és látva a keretet, meg is találtuk. A szakmai háttér adott a magas színvonalú munkához, ahogy a körülmények is megfelelő segítséget adnak ahhoz, hogy folyamatosan fejlődjünk —hangsúlyozta Komáromi Móric.

Klubunk elnöke hozzátette, hogy a csapatnak nem szabad szem elől tévesztenie azt, hogy az akadémiánkon nevelkedő fiataloknak példát kell mutatniuk, illetve kiemelte, hogy a klub hátterét a közel 1100 éves hagyományokkal rendelkező pannonhalmi bencés rend adja, amelynek szellemiségét minden játékosnak át kell éreznie.

Kapcsolódó hírek