Bronzérmet szereztünk a diákolimpián!

 Kategória: Egyéb

Egyre több lány kezd el röplabdázni a Refiben is!

A Balatonfüredi Református Általános Iskola röpis diákjai harmadik helyezést értek el a Diákolimpia III. korcsoportos megyei versenyén. A csapat nagyrészt a Szent Benedek Röplabda Akadémia sportolóiból állt, akik Szmik György edző vezetésével érték el ezt a szép sikert. A 6 csapat közül a Református iskola tanulói a Veszprémi Báthory István Sportiskolai Általános iskola csapatával játszottak szoros és izgalmas meccset a bronzéremért.

“Büszke vagyok a lányokra, nagyon szépen játszottak és megküzdöttek a sikerért! Gratulálok nekik!”-mondta Szmik György az iskola tanára, akadémiánk edzője. A Református iskolából összesen 25 lány röpizik, a siker azért is hangos, mert a diákolimpiás csapatból 3 lány még csak nemrég kezdte ezt a sportot.
Rojtos Norbert is nagyon örül a sikernek és gratulált a lányoknak a szép teljesítményhez. A Balatonfüredi Református Általános Iskola igazgatója elmondta, évek óta kiváló az együttműködés iskolájuk és akadémiánk között. Évről évre egyre több diákjuk kezdi el a röplabdát.

Kósa Johanna, Debreczeny Dorka, Simon Ágnes Anna, Nagy Rebeka, Molnár Inez, Sólyom Natália, Punk Laura, Balázs Dorottya, Kicsák Sára

Kapcsolódó hírek