A felnőtt csapat mellett klubunknál kiemelt jelentőségű az utánpótlás kérdése. Hisszük, hogy a magyar röplabdának szüksége van tehetséges játékosokra, olyan fiatalokra, akikkel ez a sportág a nemzetközi mezőnyben is nagy sikereket érhet el. Ehhez kellenek olyan egyesületek Magyarországon, ahol a gyerekek képzett szakemberek irányításával, a megfelelő háttér biztosításával magas színvonalon edzhetnek, fejlődhetnek, versenyezhetnek. Célunk, hogy a nyugat-magyarországi térségben ebben élen járjunk.

Az Akadémia már most is jelentős utánpótlás bázissal rendelkezik, hiszen a balatonfüredi és környéki gyerekek körében egyre népszerűbb a sportág, jelenleg több mint 110 utánpótláskorú játékosunk van.

Manó csapatunkban a legkisebbeket köszönthetjük.

Szakmai stáb

Németh Lajos:

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2017/2018-as bajnoki szezon kezdete óta Németh Lajos, a magyar röplabda sport egyik emblematikus képviselője letette a voksát Akadémiánk mellett, és a szakmai stábot erősíti. Óriási szakmai tudásával, elkötelezettségével erősíti csapatunkat. Az utánpótlás csapatok életében aktív részvételt vállalt.

Fáth Kinga, edző:

Az NB I-es felnőtt csapat játékosa már a tavalyi évben bemutatkozott edzőként, de akkor még az idősebbekkel dolgozott. Ettől az évtől a legkisebbekkel kezdte meg a munkát. Örülünk, hogy könnyen megtalálja a hangot a gyerekekkel és játékosan, vidáman vezeti be őket a röplabda világába.

U11 játékosaink
Adatok
Vezetéknév Keresztnév Kor
Dömötör Orsolya Luca
Kohányszky Aletta
Karsai AlÍz
Ferenczy Leona Lili
Kenyeres Arabella
Mátrai Miriam Lilána
Katona Zita
Horváth Zsófia
Horváth Dorka
Pöcze Emese Borbála
Gál Zorka Léna
Farkas Zoé
Rab Stella
Rózsahegyi Regina
Pilinyi Janka
Kovács Bíbor Zoé
Lakatos Luca Virág
Molnár Inez
Cullen Holly Irene
Bercsik boglárka
Jónás Berta