Az Akadémia bár még csak pár éves, most is jelentős utánpótlás bázissal rendelkezik, hiszen a balatonfüredi és környéki gyerekek körében egyre népszerűbb a sportág, jelenleg több mint 110 utánpótláskorú játékosunk van.

Az Akadémiának határozott, jól megfogalmazott céljai vannak. A szakmai stábot, akik az egyesület mindennapi életét szervezik, irányítják fiatalos lendület és nagyfokú elhivatottság jellemzik.

Az utánpótlás bázis építése mellett törekszünk arra is, hogy megtaláljuk azokat a szakembereket, akik példa- és iránymutatásukkal igazi sportolókat, jó embereket képeznek, nevelnek.

Szakmai stáb:

Németh Lajos:

Nagy örömünkre szolgál, hogy a magyar röplabda sport egyik emblematikus képviselője letette a voksát Akadémiánk mellett. Óriási szakmai tudásával, elkötelezettségével erősíti csapatunkat. Nem csak az utánpótlás, hanem a felnőtt csapat munkáját is segítve vesz részt a mindennapokban.

Molnárné Pocsai Ildikó, edző:

A balatonfüredi Református Általános Iskola tanára egyesületünk színeiben neveli, képezi a tehetségeket. Kiváló érzékkel tartja össze és fejleszti a legkisebbeket. Neki köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend a sportág a diákok körében.

U13 játékosaink
Edzők
Adatok
Vezetéknév Keresztnév Kor
Pálfi Boglárka
Rostási Kincső Alexandra
Kis Gréta
Horváth Dorka
Paulin Liza Erzsébet
Nagy Fruzsina
Kiss Borostyán
Katona Hanna
Hőbe Rebeka
Ágoston Dalma
Dömötör Nóra Anna
Nagy Boróka
Kardos Tünde
Csaby Klaudia
Szabó Regina
Szalontai Borbáűla
Bernát Anna
Bálint Anna Blanka
Tóth Boglárka