Több önbizalommal tökéletesíthetjük teljesítményünket!

 Kategória: U15

Hétvégi győzelmével biztosította helyét a legjobbak között U15-ös csapatunk

Első mérkőzésünkön nem találtuk a siker kulcsát. Végig fej-fej mellett haladtunk az első két szettben, de a végjátékra ellenfelünk mindig ellépet 3-4 ponttal, amit már nem tudtunk behozni. A harmadik szettre teljesen felbolydult a játék ritmusa. Gyengén kezdtünk, motiváltságunk csökkent, nyitásfogadásaink pontatlanná váltak, így igen nagy hátránnyal indultunk. A szett vége felé 7-8 pontos hátránynál jártunk, amikor egy jó állásba kerülve pontos, türelmes játékkal sikerült felzárkózni 22:20-ra. Végre elhittük, hogy pariban vagyunk ellenfelünkkel. Sajnos a végére ismételten kiengedtünk, így 25:22-es végeredménnyel zártuk a mérkőzést.
A Vasas elleni meccsünkön sem kezdtünk túl optimistán. 19:11-es hátránynál már a második időt kérte Besenyei Attila vezetőedző. Csere lehetőség nem nagyon volt, így már csak egy megoldás maradt, mentálisan felébreszteni a játékosokat. Ez hatott is, 22:21-nél már nálunk volt az előny. Ezután lendületet vettünk, és a következő szettekben végre a saját játékunkkal foglalkoztunk, aminek az eredménye egy gyors győzelem lett. Folytatás március 25-én Balatonfüreden.

Besenyei Attila vezetőedző: Minden edző számára az egyik legnehezebb feladat, amikor csapata beleesik a betegséghullámba. A hétvégi célunk a túlélés volt, és hogy egy győzelmet megszerezzünk, ne maradjunk le az élvonaltól. Ez a siker összejött. Ha nem is tudtuk a legjobb formánkat nyújtani, így is sikerült ellenfeleinket sok esetben felülmúlni. Gratulálok a lányoknak! Abban kicsit csalódott vagyok, hogy a második meccsünkre rengeteg energia megmaradt. Ennek csak a felét vittük volna át az első meccsre, akár szettet is rabolhatunk volna, de a sportban nincs olyan, hogy „volna”. További célom, hogy játékosaimban növeljem az önbizalmat, ha ez sikerül, akkor bármit elérhetünk!

dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II. osztály Nyugat középszakasz

DKLSN 15’ A – SZBRA 3:0 (-20,-19,-22)
SZBRA – VASAS SC U15 FEHÉR 3:0 (22, 15, 16)

Kiss Blanka, Rostási Kincső Alexandra, Hőbe Rebeka, Tóth Boglárka, Kis Gréta, Stankovics Réka Csere: Paulin Liza, Bernát Anna (liberó), Uza Flóra, Németh Izabella

Kapcsolódó hírek