Az Akadémia bár még csak pár éves, most is jelentős utánpótlás bázissal rendelkezik, hiszen a balatonfüredi és környéki gyerekek körében egyre népszerűbb a sportág, jelenleg több mint 120 utánpótláskorú játékosunk van.

Az Akadémiának határozott, jól megfogalmazott céljai vannak. A szakmai stábot, akik az egyesület mindennapi életét szervezik, irányítják fiatalos lendület és nagyfokú elhivatottság jellemzik.

Az utánpótlás bázis építése mellett törekszünk arra is, hogy megtaláljuk azokat a szakembereket, akik példa- és iránymutatásukkal igazi sportolókat, jó embereket képeznek, nevelnek.

U13-as csapatunk a 2021/22-es szezonban a korosztály II. osztályában szerepel. Célunk az eredményesség mellett elsősorban minél több játéklehetőséget biztosítani fiataljainknak, ezzel is segítve és támogatva fejlődésüket, valamint a játék iránti szeretetüket.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Németh Lajos személyében a magyar röplabda sport egyik emblematikus képviselője letette a voksát Akadémiánk mellett. Óriási szakmai tudásával, elkötelezettségével erősíti csapatunkat. Nem csak az utánpótlás, hanem a felnőtt csapat munkáját is segítve vesz részt a mindennapokban.

Edzők
Adatok
Vezetéknév Keresztnév Kor
Ágoston Dalma 2010
Bálint Anna Blanka 2009
Debreczeny Dorka Fanni 2010
Kis Gréta 2010
Lakatos Luca Virág 2010
Nagy Fruzsina 2009
Németh Izabella 2009
Szalontai Borbála 2009
Tóth Boglárka 2009
Bartl Anna Míra 2010
Végh Rebeka Eszter 2010