Az Akadémia bár még csak pár éves, most is jelentős utánpótlás bázissal rendelkezik, hiszen a balatonfüredi és környéki gyerekek körében egyre népszerűbb a sportág, jelenleg több mint 120 utánpótláskorú játékosunk van.

Az Akadémiának határozott, jól megfogalmazott céljai vannak. A szakmai stábot, akik az egyesület mindennapi életét szervezik, irányítják fiatalos lendület és nagyfokú elhivatottság jellemzik.

Az utánpótlás bázis építése mellett törekszünk arra is, hogy megtaláljuk azokat a szakembereket, akik példa- és iránymutatásukkal igazi sportolókat, jó embereket képeznek, nevelnek.

U13-as csapatunk a 2022/23-mas szezonban a korosztály II. osztályában szerepel. Célunk az eredményesség mellett elsősorban minél több játéklehetőséget biztosítani fiataljainknak, ezzel is segítve és támogatva fejlődésüket, valamint a játék iránti szeretetüket.

Utánpótlás igazgató: Kormos Mihály

Technikai vezető: Komáromi Kristóf

Edző(k):

  • Szmik György

Nagy örömünkre szolgál, hogy Németh Lajos személyében a magyar röplabda sport egyik emblematikus képviselője letette a voksát Akadémiánk mellett. Óriási szakmai tudásával, elkötelezettségével erősíti csapatunkat. Nem csak az utánpótlás, hanem a felnőtt csapat munkáját is segítve vesz részt a mindennapokban.

Adatok
Vezetéknév Keresztnév Születési év
Ágoston Dalma 2010
Bartl Anna Míra 2010
Bercsik Boglárka 2011
Debreczeny Dorka Fanni 2010
Kis Gréta 2010
Kovács Bíbor Zoé 2012
Lakatos Luca Virág 2010
Molnár Inez 2011
Nagy Rebeka Dorina 2010
Nánási Anna 2012
Pilinyi Janka 2011
Simon Ágnes Anna 2010
Végh Rebeka Eszter 2010