A felnőtt csapat mellett klubunknál kiemelt jelentőségű az utánpótlás kérdése. Hisszük, hogy a magyar röplabdának szüksége van tehetséges játékosokra, olyan fiatalokra, akikkel ez a sportág a nemzetközi mezőnyben is nagy sikereket érhet el. Ehhez kellenek olyan egyesületek Magyarországon, ahol a gyerekek képzett szakemberek irányításával, a megfelelő háttér biztosításával magas színvonalon edzhetnek, fejlődhetnek, versenyezhetnek. Célunk, hogy a nyugat-magyarországi térségben ebben élen járjunk.

Az Akadémiának határozott, jól megfogalmazott céljai vannak. A szakmai stábot, akik az egyesület mindennapi életét szervezik, irányítják fiatalos lendület és nagyfokú elhivatottság jellemzik.

Az utánpótlás bázis építése mellett törekszünk arra is, hogy megtaláljuk azokat a szakembereket, akik példa- és iránymutatásukkal igazi sportolókat, jó embereket képeznek, nevelnek.

Összességében elmondható, hogy az Akadémiánál azért dolgozunk, hogy megszerettessük ezt a sportot a gyerekekkel, hogy érezzék a játék örömét, az összetartozást és hogy minél nagyobb sikereket érjenek el az iskolapadon kívül is.

U15-ös csapatunk a 2021/22-es szezonban a korosztály II. osztályban szerepel. Célunk a lehető legeredményesebb szereplés, de mindenekelőtt a fiatalok fejlődése.

Utánpótlás igazgató: Kormos Mihály

Technikai vezető: Sarkady Péter Pál

Edzők:

  • Besenyei Attila
  • Varga Tomas
  • Mészáros Péter
  • Papp Zsófia

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2017/2018-as bajnoki szezon kezdete óta Németh Lajos, a magyar röplabda sport egyik emblematikus képviselője letette a voksát Akadémiánk mellett, és a szakmai stábot erősíti. Óriási szakmai tudásával, elkötelezettségével erősíti csapatunkat. Nem csak az utánpótlás, hanem a felnőtt csapat munkáját is segítve vesz részt a mindennapokban.

Edzők
Adatok
Vezetéknév Keresztnév Kor
Rostási Kincső Alexandra 2008
Szabó Regina 2008
Paulin Liza Erzsébet 2008
Horváth Dorka 2008
Hőbe Rebeka 2008
Retz Elvira 2007
Lakatos Zorka 2008
Bernát Anna 2008
Vajai Anna 2008
Szabó Krisztina Ivetta 2007
Szőke Hanna 2007
Vincze Kíra 2007
Csóka Léna 2007