Alakul a jövő évi Extraligás keretünk

 Kategória: Felnőtt

Több játékosunkkal is szerződést hosszabítottunk.
Az áprilisi szezonzárás csak a játékosoknak jelentett szabadságot, klubunk vezetése folyamatosan azon dolgozik, hogy a következő szezonban erős, a céljainkat elérni képes keretet alakítson ki. Dejan Desnica vezetőedzővel egyeztetve véglegesítjük keretünket, és tervezzük meg a felkészülés menetét.

Az előző évi csapatból a két liberónkkal, Fáth Kinga és az utánpótlás válogatott kerettag Baksa Pannával megegyeztünk a közös folytatásról. Center poszton Vacsi Evelin és Szerényi Gréta is aláírta már új szerződését. Egyik legrutinosabb játékosunk Nelmaira Valdez is visszatér Venezuelából, és jövőre is velünk marad az évek óta nálunk nevelkedő, rendkívül tehetséges Miona Dimitric is.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Akadémiánk egyik első játékosa, a tavaly már az Extraligában is bemutatkozó Zen Isabella külföldi ösztöndíjat kapott, így a tanulást és a röplabdát is az Egyesült Államokban folytatja. Bellára különösen büszkék vagyunk, hiszen négy évig dolgoztunk együtt, a Szent Benedek Középiskolában érettségizett és itt lett belőle felnőtt. Másik fiatal játékosunk, Araczki Gyöngyvér is egy amerikai egyetemen tanul és játszik majd a jövőben.

Nem hosszabbítottunk szerződést Dubravka Vukojával, valamint két kanadai légiósunk, Kory White és Courtney Baker is máshol folytatja pályafutását.

A tervek szerint a csapat augusztus első napjaiban kezdi meg a felkészülést a következő szezonra, addig folyamatosan jelentjük be csapatunk új játékosait.

Kapcsolódó hírek