Fáth Kinga: Sok minden változik, de ezek pozitív változások

 Kategória: Egyesület

Hétfőn megkezdjük a felkészülést a bajnokságra. A szünet utolsó napjaiban azokkal a játékosokkal beszélgetünk, akik az előző szezon után a folytatásban is bennünket erősítenek.


Fáth Kinga a harmadosztályban indult velünk és együtt jutottunk az Extraligába. Ott megmutatta, hogy ebben a röplabdában sem minden a magasság. Egész évben kiemelkedő teljesítményt nyújtott liberó poszton, pedig a koronavírus őt sem kímélte ősszel-hosszú pihenőre kényszerült. A szezon végén egy kisebb kézsérüléssel bajlódott, de összeszorított fogakkal végigjátszotta a szezont. Kellett is egy kis pihenő az utóbbi hetekben.

– Idei nyár teljesen másképpen alakult a tervezettnél és a korábbiaknál. A külföldi utazásom újragondolása után a nyaram egy részét belföldön töltöttem a családommal. Klubunk nyári táboraiban segítettem az edzőknek, és ott voltam a nagyon sikeres Mini tornánkon is. Mindkettő jó élményeket hagyott bennem. Sikerült kipihennem az előző szezon fáradalmait és a kezem is javult, az edzésekkel sem álltam le teljesen, így nem nulláról indulok majd. eltöltődve várom a hétfői kezdést. Sok minden változik a csapatban, de ezek mind pozitív változások és izgatottan várom milyen lesz- foglalta össze Kinga a nyár történéseit.

Néhány képet is megosztott velünk a nyári szünetből:

Kapcsolódó hírek