“Kaposváron születtem, 23 éves vagyok. 7 éves koromban ismerkedtem meg a röplabdával, mellette fociztam, teniszeztem, és még sok mindent kipróbáltam. Időben választanom kellett, de nem volt kérdéses számomra, hogy a röplabda mellett teszem le a voksom.

A kaposvári NB 1-es csapattól érkeztem augusztus 14-én Balatonfüredre. Gyerekkorom óta kaposvári színekben játszottam, 2012-től a felnőtt NB1-es 1. MCM-Diamant kaposvári egyetem csapata tagjaként kaptam lehetőséget több korosztályban, libero poszton játszom.

2015-ben junior országos döntőn 2. helyet értük el, ami nagyon sokat jelent nekem.

Számomra ami fontos az a jó közösség, összetartás és a tisztelet egymással szemben. Nem utolsó sorban a sok belefektetett munka ( „ Amit beleteszünk a kosárba,azt tudjuk kivenni”).

Fontosnak tartom, hogy egy csapatként funkcionáljunk. Ezzel úgy gondolom nincs is gond, mert nagyon szuper brigád gyűlt össze itt Balatonfüreden. Gyorsan sikerült beilleszkednem szerintem, jó emberekkel ismerkedtem meg csapaton belül és kívül is. A röplabda az életem nagy része.

Céluk az NB1, és így tovább. Hiszek benne, mert mint mondtam a sok munka meghozza a gyümölcsét. Ezért dolgozunk minden nap.

Szabadidőmet általában aktív pihenéssel töltöm, vagy kirándulással, csapattársakkal erre-arra, hiszen szebbnél szebb helyek vannak a környéken. A Balaton parton vagyunk… úgy gondolom, nem kell többet mondanom! :D”