U13: két győzelem és egy tanulságos vereség

 Kategória: U13

Két nagyon szép győzelem és egy szoros vereség a szezon utolsó tornáján.

Az idei szezon utolsó tornáját idegenben, Dunaújvárosban játszották az U13-as lányok-ez volt az első „túrája” a lányoknak a bajnokságban.

A hazaiak ellen játszott meccsünkön, az első szettet magabiztos játékkal nagy különbséggel megnyertük. Amilyen simán hoztuk az első felvonást, olyan szoros volt a második, de a kezdeti bizonytalankodást legyőzve biztos előnyt alakítottak ki a lányok és nyerték a meccset.

A második mérkőzését, ismerős ellenféllel, a Sümeg-Dabronc ellen játszotta csaptunk. Mindig szoros meccset játszott a két csapat egymás ellen és ez most sem volt másképp. Bár az első szettet nagy különbséggel nyerték a lányok, a folytatásban egy kiélezett játszmában egyenlítettek a sümegiek. Jöhetett a mindent eldöntő szett, amiben egy ízig vérig ki-ki meccsen minimális különbséggel megszerezték a győzelmet a lányok.

Az utolsó mérkőzésünkön is csapatunk volt az esélyes, és ezt a lányok el is hitték. Az edzői intelmek ellenére fejben nem sikerült összerakni ezt az összecsapást és ellenfelünk meglepő, de megérdemelt győzelmet szerzett.

Szalay Andrea: Sajnálom a végén történteket, a lányok elfáradtak fejben, hiába próbáltunk meg mindent, most nem sikerült átlendülnünk a hosszú holtponton. Nagyon kiélezett küzdelmet vívtunk minden meccsünkön, két nagyon szép győzelmet szereztünk. Mindent egybevetve ügyesek voltak a lányok és azon dolgozunk, hogy a jövőben még erősebbek legyünk fejben is.

Szent Benedek Röplabda Akadémia – DSE Röplabda Akadémia 2:0 (7;20)
Szent Benedek Röplabda Akadémia – Sümeg-Dabronc A 2:1 (18;-23;23)
Szent Benedek Röplabda Akadémia – Nyugat-Balatoni RSE 0:2 (-18;-14)

A tornán szereplő játékosok: Rostási Kincső A., Paulin Liza, Dömötör Nóra, Kis Gréta, Nagy Boróka, Nagy Fruzsina, Hőbe Rebeka

Képek a tornáról:

Kapcsolódó hírek