U13: nagyszerű hétvége van mögöttünk

 Kategória: U13

Mindkét U13-as csapatunk hazai pályán játszott bajnoki fordulót.

U13 I: Semmi nem zökkentette ki a lányokat

U13-as I-es csapatunkra az Őryné Merő Nóra II. osztályában három mérkőzés várt hazai pályán. Sajnos sok külső körülmény zavarta a felkészülésüket, a tornára csak négy lányt tudtak nevezni és Szalay Andrea vezetőedzőt Halász Györgyi helyettesítette.

A lányok egész nap nagyot küzdöttek, semmi nem befolyásolta őket, koncentráltan és fegyelmezetten játszottak végig. Érezhetően élvezték a játékot, különösen igaz ez a RÖAK Kaposvár ellni mérkőzésre. Bár a Békéscsaba Pink jelenleg erősebb csapat, a lányok a vereség ellenére is bátran küzdöttek. A koronát, a Pécs ellen megnyert meccsen mutatott teljesítményükkel tették fel az egész napos játékukra

A tornát a második helyen zárta a csapat.

Halász Györgyi, megbízott vezetőedző: Gratulálok a lányoknak és Szalay Andinak is, igazán remek csapathoz “ugorhattam be”. Mindhárom mérkőzésen nagyon szépen játszottak, láttak a pályán és élvezték a játékot. Köszönet a balatonfüredi kollégáknak az egész napi segítségért. Nem volt egyszerű a helyzetünk, de a lehető legtöbbet hoztuk ki belőle.

Eredmények:

Szent Benedek RA – RÖAK Kaposvár C 2:0 (12, 12)
Szent Benedek RA – LINAMAR BRSE Pink 0:2 (-21,-13)
Szent Benedek RA – PTE-PEAC 2:0 (10,12)

Csapat tagjai: Dömötör Nóra, Rostási Kincső A., Nagy Boróka, Hőbe Rebeka

Csapatunk különdíjasa: Dömötör Nóra

Képek a tornáról:

U13-as I, Őryné Merő Nóra II. osztály, Balatonfüred, 2021.03.23.

U13 III: kézzel fogható fejlődés

U13-as II-es csapatunkra az Őryné Merő Nóra III. osztályában szintén három mérkőzés várt hazai pályán. A legbeszédesebb talán egy összevetés: a Veszprém RK Sárga csapata ellen egy hónappal ezelőtt sima két szettben kikaptak a lányok, most azonban szettet is sikerült nyerniük és az elvesztett játszmákban is jól játszottak. A második és harmadik meccsükön sem lehetett panasz a csapatra, a zalaegerszegiek és a székesfehérváriak ellen is két szettben nyertek.

A tornát a második helyen zárta a csapat.

Nádasi Anna, vezetőedző: Nagyon sokat fejlődtünk az elmúlt évben, ami a lányok munkáját tükrözi és dicséri is egyben. Az izgalom még mindig ott van a csapatban, de az is érezhető, hogy az egyre több rutin miatt ez egyre kevésbé látszik a pályán. Nagyon várjuk a következő bajnokságot, cél az aranyérem!

Eredmények:

Szent Benedek RA – Veszprém RK Sárga 1:2 (-11, 22, -13)
Szent Benedek RA – Zalaegerszegi TE 2:0 (20, 19)

Szent Benedek RA – MÁV Előre Sportakadémia 2:0 (11, 16)

Csapat tagjai: György Bianka, Lakatos Zorka, Hamar Borbála, Bernát Anna, Bede Julianna, Bálint Anna, Szabó Regina, Lakatos Luca,Tóth Boglárka

Csapatunk különdíjasa: Tóth Boglárka

Képek a tornáról:

U13-as II, Őryné Merő Nóra III. osztály, Balatonfüred, 2021.03.23.

Kapcsolódó hírek