U13-as Magyar Bajnokság II. osztály – 4. forduló

 Kategória: Egyesület, U13

U13-as csapatunk január 19-én Ajkán, vett részt, a mini bajnokság, IV. fordulóján.

Lányok korai indulás után, 9:30-kor már kezdték az első meccsüket, és egymás után négy mérkőzést játszottak le. Első két mérkőzésen, két erősebb csapattal mérték össze tudásukat, ahol sajnos alul maradtak. Az utolsó két mérkőzésen, ahol a Röpsuli SE és a RÖAK Kaposvár B csapata ellen játszottunk, már jóval kiélezetebbek voltak a mérkőzések.

Hosszú nap után, fáradtan, de nagyon pozitívan tért haza csapatunk.

 

Szalay Andrea edző nyilatkozata:

Nagyon elégedett vagyok a csapat mostani teljesítményével. Sikerült a lányoknak a technikai utasítások nagy részét teljesíteniük, és jóval felszabadultabb játékot játszottak most, mint decemberben hazai pályán. Büszke vagyok rájuk, egyre jobban látszik rajtuk az edzésen való munka. Szép lassan haladunk előre, és reményeim szerint meglesz a munka gyümölcse is. Ezt a lányok is érzik és látják, így egyre keményebben és komolyabban dolgoznak edzésen és mérkőzéseken is, ami most szoros vagy akár nyert szettekre elég, de idővel már mérkőzéseket is a zsebünkben tudhatunk.

Gratulálok a különdíjas Vajai Annának, egész nap nagyon szépen játszott, megérdemelte a díjat, de az egész csapat előtt le a kalappal.

 

Csapat tagjai: Horváth Dorka, Hőbe Rebeka, Barcza Boróka, Dömötör Nóra, Kiss Borostyán, Paulin Liza, Tóth Eszter Erzsébet, Rostási Kincső Alexandra, Vajai Anna, Szommer Boglárka, Kardos Zsanett

 

Eredmények:

SZBBRA – Szombathelyi SI A 0:3 (-11, -8, -18)

UTE Mini Fehér – SZBBRA 3:0 (13, 18, 9)

SZBBRA – RÖAK Kaposvár B 1:2 (-22, 25, -24)

Röpsuli SE – SZBBRA 2:1 (8, -25, 15)

Kapcsolódó hírek