U17: Bravó lányok, ez parádés volt

 Kategória: U17

Hibátlan mérleggel zártuk a középszakasz első tornáját.

Az alapszakaszban megszerzett harmadik helye után komoly feladat várt U17-es csapatunkra Dunakeszin. A középszakasz első tornáján három mérkőzésen kellett megmutatniuk, hogy a dobogós helyezés nem véletlen, rengeteget fejlődtek a szezon kezdete óta.

A lányok ezt bizonyították is. Vasárnap az első meccsükön a Békéscsaba ellen remek játékkal, végig magabiztos fölénnyel vezetve nyerték 3-0-ra, a BRSE csak a második szettben tudta megszorítani csapatunkat. A Szolnok elleni második meccsre nem kellett sokat melegítenie a lányoknak, a győzelmük után egyből pályára kellett lépniük. A szoros első szett után a másodikat ugyan elvesztették, de a folytatásban magabiztos játékkal nyertek 3-1-re. A torna utolsó meccsén megkoronázták az egész napi teljesítményüket és 3-0-ra nyertek a hazai pályán játszó Dunakeszi ellen.

Besenyei Attila: Egy edző számára az a legszebb pillanat, amikor játékosai győznek mert ez visszacsatolás arra, hogy jól végeztük a munkánkat. Ez a három győzelem is az eredményességünket tükrözi. Gratulálunk a lányoknak és nagyon büszkék vagyunk a csapatra.

Szent Benedek Röplabda Akadémia-Békéscsaba RSE 3:0 ( 14, 22, 17)
Szent Benedek Röplabda Akadémia-Szolnok 3:1 (21, -18, 19, 15)
Szent Benedek Röplabda Akadémia-VSD Dunakeszi 3:0 (17, 16, 19)

A jászberényi tornán szereplő játékosaink: Darvasi Rebeka, Krakoczki Csenge, Lovász Kinga, Meszlényi Lilla, Mayerhoffer Hédi, Tokos Eszter, Nagy Vivien, Bernáth Viktória, Szabó Krisztina, Pintér Jázmin, Lennert Anna Schuj Zsófia edző: Besenyei Attila, Kormos Mihály

 

 

Kapcsolódó hírek