U17: Hatalmas bravúrt értek el a lányok

 Kategória: U17

A másodosztály döntőjében ezüstéremmel koronáztuk meg egész éves teljesítményünket.

Azzal, hogy a torna első meccsén a Szolnok nyert a hazai pályán játszó Emericus BDSE ellen, csak úgy volt esélyünk a bajnoki aranyra ha legyőzzük a Szolnokot. Ez két szettig teljesíthető feladatnak tűnt, azonban ellenfelünk megfordította a meccset és hatalmas, drámai csatában 3:2-re nyertek, ezzel megszerezve az aranyérmet. A csepett sem haloványabban csillogó ezüstöt azonban nem engedtük ki a kezünkből és magabiztosan 3:0-ra nyertünk az Emericus BDSE ellen.

Besenyei Attila, ezdő: Egy ével ezelőtt 12 lány jött az egyesületünkhöz az ország különböző pontjáról. Ma ezek a lányok második hellyezést értek el az országban az osztályukban. Óriásit küzdöttek egész évben, zgalmakkal, drámákkal tele tűzdelt mérkőzéseket vívtak. Gratulálunk a lányoknak, nagyon büszkék vagyunk csapatra!

SZBRA-Szolnok SPC 2:3 ( 18, 24, -16, -17, -10)
 SZBRA-Emericus BDSE 3:0 ( 19, 11, 23)
A tornán szereplő játékosaink: Darvasi Rebeka, Krakoczki Csenge, Lovász Kinga, Meszlényi Lilla, Mayerhoffer Hédi, Tokos Eszter, Nagy Vivien, Bernáth Viktória, Szabó Krisztina, Pintér Jázmin, Lennert Anna Schuj Zsófia edző: Besenyei Attila, Kormos Mihály

Egy kattintás után megnézhet a Szolnok és az Emericus BDSE elleni elleni meccsünket is.

Kapcsolódó hírek