U17 I: Hatalmas sikert értünk el

 Kategória: U17

A másodosztály döntőjében játszhat U17 I.-es csapatunk.

Hétközben szép győzelmet arattak lányaink a Nyugat-Balaton ellen, így az esetleges kecskeméti győzelemmel megkoronázhatta volna az idei teljesítményét a serdülő csapatunk, hiszen döntőbe jutást érhetett.

Nagyszerűen kezdtük a találkozót és egészen az második játszma közepéig remekül röplabdáztunk a kiváló napot kifogó kecskemétiek ellen. A mérkőzés felénél nagyobb fokozatra kapcsoltak a hazaiak, de a szoros végjáték a Füredé lett. Harmadik etapban végig a hírös városiak domináltak. 20-nál jött vissza a meccsbe a Balatonfüred, és nagyon kiélezett végjátékban sikerült megszerezni a győzelmet.

Besenyei Attila: Mindkét mérkőzésünkön nagyszerűen játszottunk, a Kecskemét ellen a döntőbe jutásért játszottunk, ezt a tétmeccset is magabiztosan nyerték a lányok. Büszke vagyok a csapatra

Ezzel a sikerrel az SZBRA U17-es csapata az utolsó, elmaradt meccs eredményétől függetlenül bejutott a 2 hét múlva megrendezésre kerülő döntőbe.

Szent Benedek Röplabda Akadémia – Nyugat Balatoni RSE 3-0 (8, 17, 18)
Kecskeméti Sportiskola „A” – Szent Benedek Röplabda Akadémia 0-3 (-17, -20, -24)

A mérkőzésen pályára lépő játékosok: Lovász, Mayerhoffer, Bernáth, Darvasi, Tokos, Krakoczki. Csere: Meszlényi (libero), Nagy V., Szabó K., Lennert, Schulj. Edző Besenyei Attila, Kormos Mihály

Kapcsolódó hírek