NB I.: SZBRA – MÁV Előre-BERICAP 3-1

 Kategória: Egyesület, Felnőtt

Az alapszakasz első körében idegenben sajnos vereséget szenvedtek a füredi lányok. Most azonban eljött az idő, hogy visszavághassanak. Telt ház és igazán lelkes szurkolók fogadták a csapatokat a Szent Benedek csarnokában. Egy igazán kiélezett mérkőzést láthattunk, látványos, hosszú és küzdelmes labdamenetekkel. Az első szett sajnos kicsúszott a lányok kezéből, mert az utolsó pontokat a fehérváriaknak sikerült megszerezni. A folytatásban azonban már nagyobb koncentrációval átvették az irányítást és meg sem álltak a végső győzelemig. Két jól felkészített, lelkes, győzni és bizonyítani akaró együttes csapott össze. Ezúttal mi örülhettünk a meccs végén, a győzelmet jelentő 3 pontnak is.

Andrea Milodanovic: – Nagyon kiélezett meccsen szép röplabdát mutatott be mindkét csapat. Nagyon elégedett voltam a látottakkal, annak pedig külön örülök, hogy ezt a csatát mi nyertük. Amikor nehéz periódusaink voltak, akkor a cserejátékosok is tudtak lendíteni a csapaton, ez pedig különösen biztató a jövőre nézve.
Nagy Róbert: – A héten beadta a felmondását a csapat eddigi edzője, Fésüs Irén, amit én keddi hatállyal el is fogadtam. Ahogyan a fiúknál, úgy most is én ültem le ideiglenesen a kispadra. Jól kezdtük a mérkőzést nyertük is az első szettet, de aztán a fürediek a második-harmadik játszmában fordítani tudtak. A negyedikben úgy érzem, hogy nekünk állt a zászló, de a végén elrontottam egy cserét és végül minimális vereséget szenvedtünk, de a lányok szépen játszottak. Most gőzerővel keressük az új edzőt, aki majd befejezi a csapattal ezt az idényt.

A meccs statisztikája itt elérhető.

Legközelebb hazai pályán csak január közepén szurkolhatunk a csapatnak. 2019 utolsó NB I-es mérkőzésére pénteken Gödöllőn kerül sor.

Hajrá Füred! Hajrá Szent Benedek!

Kapcsolódó hírek