Tervezünk, szervezünk, építkezünk nyáron is – Készülünk az Extraligára

 Kategória: Egyesület

A nyár közepén járunk, de a munka nem állt meg klubunknál. Folyamatos a tervezés, szervezés, hogy minden összeálljon augusztus 10-re, amikor elkezdődik a felkészülés a bajnokságra.

— Az elmúlt napokban a szakmai stábunkkal értékeltük az egyhetes röpi táborunkat. Bár mindig van hova fejlődni és találtunk is olyan pontokat, amit jövőre szeretnénk erősíteni, mégis elégedettek lehetünk. A járványhelyzet miatt a szervezés is sok többletmunkát adott a kollégáimnak, de ezeket is sikerült időben megoldanunk. Sokat dolgoztunk, de megérte, így mindenkinek gratuláltam és megköszöntem a nagyszerű munkát. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a szülőktől és a gyerekektől is, ami a legnagyobb elismerése a munkánknak — összegezte a tábor tapasztalatait Komáromi Móric. Klubunk első embere hozzátette, hogy a tervek szerint jövőre is lesz tábor, már csak azért is, mert már most nagyon sokan jelezték, hogy biztosan ott lesznek a kezdésnél.


Jövőre az Extraligában indul a csapatunk, ami sok elvégzendő feladatot ad a nyáron a klubban dolgozóknak. — Azt szeretnénk elérni, hogy az augusztusi rajtnál a felnőtteknél és az utánpótláscsapatoknál is teljes kerettel kezdődhessen a munka. A szakmai stáb minden korosztályban kialakult, így közösen tudunk azon dolgozni, hogy a célunknak megfelelő játékosokkal kezdhessük meg a felkészülést. Olyan edzőket igazoltunk, akikkel hosszútávon együtt tudunk dolgozni és ez az elsődleges szempont a csapatok kialakításánál is — foglalta össze a legfontosabbakat a napi munkáról Komáromi Móric.

Klubunk anyagi helyzete stabil, ami ebben a koronavírus miatti bizonytalan gazdasági helyzetben nagyon jó hír. A csapatok kialakítása mellett folyamatosan egyeztetünk a partnereinkkel is, és csak pozitív tapasztalataink vannak. Mind anyagi, mind az egyéb támogatások terén biztos lábakon állunk, és ez a kulcsa annak, hogy a bajnoki szezonban a szakmai munka kapja a legnagyobb hangsúlyt a klubban.

Azt szeretnénk, hogy Balatonfüreden és környékén sokan megkedvelnék a röplabdát és szurkolásukkal támogassák a csapatunkat a legmagasabb osztályban. Hazai mérkőzéseinket a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban játszuk majd, a mérkőzések időpontjáról megkezdtük az egyeztetést a létesítmény vezetésével, de a pontos menetrendet majd a sorsolás ismeretében és a televíziós közvetítéseket figyelembe véve tudjuk kialakítani. Szeretnénk a sport mellett élményt adni a kilátogatóknak, ezért sok meglepetéssel készülünk az első Extraligás idényünkre.

Kapcsolódó hírek