Dimitric Miona: Kemény felkészülés után összeállunk és jó csapatunk lesz!

 Kategória: Felnőtt

Hétfőn megkezdjük a felkészülést a bajnokságra. A szünet utolsó napjaiban azokkal a játékosokkal beszélgetünk, akik az előző szezon után a folytatásban is bennünket erősítenek.

Dimitric Miona nem kis feladatokkal birkózott meg az elmúlt szezonban. Nem csak a csapatunkban, az Extraligában is a legfiatalabb játékosok egyikeként mutatkozott be a legmagasabb osztályban, mindezt úgy, hogy a járványhelyzet miatt alig találkozhatott családjával. Nemhogy nem panaszkodott, de legtöbbször mosolyogva ugrotta meg az akadályokat, amikor lehetőséget kapott, bizonyította tehetségét és mellette remek volt a tanulmányi eredménye a Szent Benedek Középiskolában.

– Nagyon vártam már, hogy hosszabb időt otthon legyek. Ahogy nekem ők, a családomnak és a barátaimnak én hiányoztam nagyon. Sok közös programot csináltunk, sokszor voltunk aquaparkban, de tényleg nagyon sok érdekes programot találtunk ki. A családommal Montenegróban voltam nyaralni, ott a sport is szerepet kapott már, hisz minden este strandröplabdáztam a barátaimmal. Az utóbbi időben már az edzőtermet is látogattam, hogy ne nulláról kelljen kezdenem a felkészülést. Amennyire vártam, hogy végre otthon legyek, olyan kíváncsian várom a kezdést. Új edző érkezett, új játékosok jöttek, jön egy kemény felkészülés, összeállunk és jó csapatunk lesz-foglalta össze Miona.

Nem csak szóban, képekben is megmutatjuk, hogy milyen nyara volt Mionának.

Kapcsolódó hírek