Vacsi Evelin: Szeretném, hogy egy ütőképes és csapategységben erős gárda álljon össze!

 Kategória: Felnőtt

Hétfőn megkezdjük a felkészülést a bajnokságra. A szünet utolsó napjaiban azokkal a játékosokkal beszélgetünk, akik az előző szezon után a folytatásban is bennünket erősítenek.

Vacsi Evelin egyértelműen a rutint, és a rutinnal együtt járó nyugalmat képviselte csapatunkban az érkezése utáni első perctől kezdve. Sajnos a szezonja rosszul kezdődött, az első meccsünkön, a DVTK ellen megsérült, így csak a rehabilitáció és a koronavírus okozta szünet után kezdődött igazán a szezonja. Stabil pontja volt csapatunknak és játéka biztos pont volt egész évben, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy sikerült kiharcolnunk a bennmaradást.

– A felnőtt szezon végén, az U17-es csapatunk centereivel foglalkoztam, majd a klub nyári táborában segítettem az edzők munkáját. Mindkettő hasznos tevékenység volt és jól is sikerült. Emellett szokásos nyári gyógytornámat és erősítő gyakorlataimat végeztem, de természetesen jutott időm kikapcsolódásra is. Sokat kirándultunk a párommal, több időt töltöttünk családtagjainkkal, barátainkkal és még egy külföldi nyaralásra is jutott idő. Kíváncsian várom a szezont, új vezetőedző és sok új játékos érkezik. Szeretném, hogy egy ütőképes és csapategységben erős gárda álljon össze, hiszen a mindennapi kemény munka mellett, amiből úgy gondolom nem lesz hiány, ezek is elengedhetetlenek  a sikerhez. 

Evelin is küldött néhány képet a nyári élményeiről.

Kapcsolódó hírek