Hétfőn bemutatkozunk hazai pályán is

 Kategória: Egyesület

Két frontos Szent Benedek-MTK párharc a hétvégén

Az őszi szünet miatt a megszokottnál kevesebb utánpótlás meccset rendeznek a hétvégén. Az U17 Piros csapatunk azonban most sem pihen, vasárnap Budapestre utaznak, ahol két mérkőzést játszanak az első osztályú bajnokságban. Először fél 1-től a BVSC-Zugló lesz az ellenfelük, majd a hazai pályán játszó MTK-val találkoznak a Szamos utcában.

Éppen az MTK lesz az ellenfele felnőttcsapatunknak is, hétfő este 8 órától. Azért a szokatlan időpont, mert az M4 Sport most is élőben közvetíti a találkozót. Persze ettől függetlenül nagyon

hosszú idő kinyílnak kapuk, szurkolóink támogathatnak bennünket a Balaton Szabadidő és Konferenciaközpont lelátóin.

– A Vasas ellen ország-világ láthatta, hogy erős csapatunk van. Izgalommal várom, hogy végre újra közönség előtt lépjünk pályára, jó lesz újra látni az ismerős arcokat a lelátón. Az MTK-val találkoztunk a felkészülés során, bár nyertünk ellenük, egy percig nem szabad lebecsülnünk őket. Ha tudjuk azt a játékot hozni, amit az első fordulóban is mutattunk, akkor hazai pályán is sikerrel mutatkozhatunk be a bajnokságban-mondta a találkozóról csapatunk liberója, Fáth Kinga.

Kapcsolódó hírek