Stábunk fiatal, ambiciózus technikai vezetővel erősödött

 Kategória: Egyesület

Komáromi Kristóf Miskolcról érkezik klubunkhoz párjával, Balogh Emmával.

A 22 éves Komáromi Kristófra fontos feladatok várnak az előttünk álló szezonban. Amellett, hogy az utánpótlás csapatok technikai vezetője lesz, a felnőtt csapatok munkáját, mindennapjait is segíti majd Sarkady Péter Pállal.

A miskolci születésű Kristóf sportpályafutása a borsodi megyeszékhelyhez kötődik. Nyolc évig kosárlabdázott, melyből bírói végzettséget is szerzett, majd az MVSC labdarúgó csapat kapusa volt, de megfordult a DVTK labdarúgó utánpótlásban is. A röplabda iránti szeretete 16 éves korában kezdődött, a MEAFCNB II-es csapatában játszott, egészen az előző szezon végéig. Jelenleg a Miskolci Egyetem logisztikai mérnök szakán utolsó féléves hallgató, az egyetem mellett rendezvényszervezőként is dolgozott. Az itt szerzett gyakorlat jól jön majd a klubunknál rá váró feladatoknál. Párja, Balogh Emma Extraligás csapatunk liberója lesz a következő szezontól.

– Amikor elkísértem Emmát az első megbeszélésre Balatonfüredre, rögtön megfogott az itteni profizmus, az a szeretet és családias légkör, ami a klubot jellemzi. Nagyon megtetszett Balatonfüred is, bár kicsi koromban már volt alkalmam itt nyaralni szüleimmel. Ezen a találkozón sokat beszélgettünk Komáromi-Sólyom Csillával a jövőről, és a lehetőségekről is. Néhány nap elteltével Csilla megkeresett, hogy volna- e kedvem az akadémia stábját erősíteni. Nagyon örültem a lehetőségnek, és természetesen azonnal igent mondtam. Egy nagyon szimpatikus klubhoz csatlakozok, a belső atmoszféra csodálatos, mindenki örömmel fogadott. Remélem munkámmal hozzájárulok ahhoz, hogy az akadémia minél jobb eredményeket érjen el hazai és nemzetközi porondon is-mondta Kristóf.

Kapcsolódó hírek