Szerb utánpótlás-válogatottat igazoltunk

 Kategória: Felnőtt

Új játékosunk Szabadkáról érkezik Balatonfüredre.

A kragujeváci születésű Dejana Lekic márciusban ünnepelte 21. születésnapját. A szélső ütő az első légiós szezonját kezdi nálunk, eddig hazájában a Kragujevac, a Crevena Zvezda, a Jedinsto Stara Pazova és a Spartak Subotica együttesében szerepelt. Tehetségére korán felfigyeltek, így állandó tagja volt a szerb korosztályos válogatottaknak.

– Tetszett a klub vezetőinek elképzelése. Utánanéztem a csapatnak és azt láttam, hogy az itt folyó építkező munka garantálja a fejlődésemet. A magyar röplabdát is figyelemmel követem, tudom, hogy egy nívós bajnokságban játszhatok. Az ország sem lesz ismeretlen, mivel 4 éve az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon pályára léptem Szerbia színeiben. Bár az időm nagy részét edzéssel fogom tölteni, nagyon várom, hogy felfedezhessem a Balaton szépségeit is, ahol még ugyan nem jártam, de nagyon sokat hallottam róla. Egy fiatal, ambiciózus és sokra hivatott csapat épülhet egy csodálatos városban-mondta Dejana a szerződés aláírása után.

Új játékosunknak az első edzés előtt nem kell majd mindenkinek bemutatkoznia az öltözőben, két évvel ezelőtt, a Stara Pazova csapatában együtt játszott Milena Koprivicával.

Kapcsolódó hírek