Szerényi Gréta: Sikeres szezon előtt állunk

 Kategória: Felnőtt

Hétfőn megkezdjük a felkészülést a bajnokságra. A szünet utolsó napjaiban azokkal a játékosokkal beszélgetünk, akik az előző szezon után a folytatásban is bennünket erősítenek.

Szerényi Gréta a szezon első felében is rendszeresen lehetőséget kapott, amivel élt is. A legjobb formáját a legjobbkor hozta, a rájátszásban ő is nagyon sokat tett azért, hogy kiharcoljuk az Extraligás folytatást. Emlékezetes mérkőzései voltak, nyitásaiból rengeteg pontot szereztünk. A nehéz szezon után Gréta aktív pihenéssel töltötte a nyarat.

– Hasznosan telt a nyaram. Segítettem a klub nyári táborában, ahol én is nagyon jól éreztem magam. Mivel szezon közben kevés időm van, így nagyon sokat jártam haza Budapestre az anyukámhoz és apukámat is meglátogattam Mátészalkán. Angol nyelviskolába jártam és az edzéseket is elkezdtem már, hogy legyen egy jó alapom az augusztusi kezdésre. Van egy hobbim, a lovaglás, erre is szakítottam időt a szabadság alatt. Belföldön kirándultam sokat a kutyáimmal. Várom a kezdést, kíváncsian várom a munkát az új edzővel és a csapattal. Nem lesz egyszerű feladatom, nagyon sokat erősödtünk centerposzton, de azért dolgozom, hogy megmutassam: helyem van a kezdők között. Sokat erősödtünk, és azt érzem, hogy egy sikeres szezon előtt álltunk- vázolta terveit Gréta.

Ahogy tegnap Fáth Kinga, úgy Szerényi Gréta is küldött néhány képet a nyári pihenőjéről.

Kapcsolódó hírek