“Szeretném magas szinten folytatni a röplabdát, akárhova is sodor a jövőm.”

 Kategória: U17

Mayerhoffer Hédi(U17) a hónap utánpótlás játékosa azt is elárulta, számára mi volt a legfontosabb tanulsága az országos döntőnek

Milyen volt a békéscsabai döntő? Mik voltak a kihívások és melyik volt a legszebb pillanat? Elégedett vagy-e az eredménnyel?
Szerintem a békéscsabai döntő jó volt, viszont elég hullámzó is egyben. Játszottunk jó meccseket, de a Gödöllő elleni meccsen nem sikerült megmutatni , hogy mit is tudunk igazából . Sokat tanultunk ezalatt a pár nap alatt, főleg azt , hogy mi kell a következőkben a jobb eredmények eléréséhez.  Ennek ellenére szerintem  így is jó eredményt értünk el a legjobb csapatok ellen ,és jó élményként éltük meg a döntőt.

Hogyan kerültél a röplabda közelébe, és a Balatonfüredi Röplabda Akadémiához?
10 évesen a Kung-fu edzéseim után mindig néztem a nagyok röpi edzését, így végül átiratkoztam, és Keszthelyen kezdtem el röplabdázni. Az interneten találtam rá a Balatonfüredi Röplabda Akadémiára, elmentem a nyílt napra, Kormos Mihály (utánpótlás szakmai igazgató, SZBRA-szerk.)győzött meg végül, ezért jöttem ide.

Mit ad Neked a sport? Miért szerettél bele a röplabdába?
Nagyon sok kitartást , bátorságot és örömet ad ez a sport.  Motivál a mindennapokban, nagyon sok jó élményt szerzek, és új embereket ismerek meg .

Hogyan tudod összeegyeztetni a tanulást a sporttal kapcsolatos elfoglaltságaiddal?
Általában jól be tudom osztani az időmet, így nem jelent gondot a sportolás mellett tanulni.

Hogy érzed magad a Szent Benedek Középiskolában?
Örülök, hogy ebbe az iskolába jöttem, mindenki nagyon segítőkész, a tanárok megértőek, a közösség is nagyon jó.

Egy sportolónak fontos, hogy jól ossza be az energiáit. Ehhez a pihenés is elengedhetetlenül szükséges. Te hogyan pihensz?
A szabadidőmet szeretem jó programokkal eltölteni, otthon vagy akár Balatonfüreden, a barátaimmal vagy a családommal, persze sokszor csak pihenésre marad idő. Pihenésképp szeretek filmet, sorozatot nézni, illetve olvasni vagy sétálni a friss levegőn.

Milyen tartalmakat nézel? Mit olvasol, kiket követsz?
Szeretem a thrillereket , a drámasorozatokat és sok mást , szeretek olvasni, a jelenlegi kedvencem a Frida füveskönyve című regény.

Mennyit és mire használod a közösségi média felületeit?
Általában a barátaim és a családommal való kapcsolattartásra használom a közösségi oldalakat , szeretek új és érdekes dolgokat olvasni .

Mit teszel a környezetvédelemért?
Megteszem az  alap dolgokat, amikkel tudok figyelni a környezetem védelmére.

Hogyan látod magad 5 és 10 év múlva?
Még pontosan nem tudom, de 5 év múlva már szeretnék egyetemre járni, 10 év múlva pedig már megvalósítani a tervben lévő céljaimat, ezek mellett mindenképp szeretném magas szinten folytatni a röplabdát amennyire csak lehet , akárhova is sodor a jövőm.

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek