Sztárcsapatok érkeznek az I. Szent Benedek Röplabda Kupára

 Kategória: Felnőtt

A felkészülési időszak egyik legrangosabb tornáját rendezzük pénteken és szombaton.

Pénteken 17 órától a Szent Benedek Középiskola sportcsarnokában  (Balatonfüred, Hősök tere 1) hazai pályán is bemutatkozik a nyáron átalakult csapatunk. Az I. Szent Benedek Röplabda Kupán azzal az Újpesttel játszuk első mérkőzésünket, akikkel az előző szezon végén az ötödik helyért meccseltünk. Akkor a lila-fehérek bizonyultak jobbnak. A két csapat találkozott már a felkészülés során, a nyíregyházi Fatum-Property Kupa elődöntőjében 3:0-ra nyertünk ellenük.

Még ugyanezen a napon a mai magyar női röplabda csúcsrangadóját is megnézhetik a szurkolók. A Fatum-Nyíregyháza-Swietelsky Békéscsaba összecsapás igazi ínyencségnek számít, a tavalyi bajnoki döntő visszavágója lesz ez 19 óra 30 perctől. Egészen biztos megéri a sportcsarnokban maradni mindkét meccsen.

A 2020/21-es szezonra készülő csapatunk

 

Szombaton a Balaton Szabadidő és Konferencia Központba költöznek a csapatok. Már 12 órakor érdemes felülni a lelátóra, mert az előző nap két vesztese a bronzéremért játszik, majd 15 órától jön az I. Szent Benedek Röplabda Kupa döntője.

Mint a fentiekből kiderült, több, mint másfél év után ismét szurkolók előtt játszhatunk, a belépés mindkét napon ingyenes, azonban a hatályos járványügyi előírásoknak megfelelően védettségi igazolvány (elektronikus vagy plasztikkártya) szükséges.

Várunk mindenkit szeretettel mindkét helyszínen!

Kapcsolódó hírek