Technikai vezetőnk új feladatot is kap jövőre

 Kategória: Egyesület

Sarkady Péter Pál lesz jövőre az Extraligás csapatunk csapatvezetője is.
Technikai vezetőnk, Sarkady Péter Pál tavaly novemberben érkezett klubunkhoz. Munkája elengedhetetlenül fontos volt ahhoz, hogy felnőtt és utánpótlás csapataink eredményesen szerepelhessenek. Az eddigi feladatai mellett a következő szezontól ő lesz az Extraligás csapatunk csapatvezetője is.

-A most kezdődő szezonban Komáromi Kristóf kollégámmal kiegészülve, együtt fogjuk ellátni az utánpótlás és a felnőtt csapat körüli teendőket. Amilyen fiatal a klub, olyan gyors ütemben fejlődik, így elsődleges célunk a felnőtt csapat és az utánpótlás életének egyre szorosabbra fűzése, a céltudatos és szisztematikus építkezés, valamint a legprofibb háttér megteremtése. A pozícióm és munkaköröm ugyan változott és bővült, de szerencsére nem csak én vagyok a kemény, a lehető legkifogástalanabb munka híve a pályán kívül és belül, így nem érzem, hogy lenne olyan feladat, amit közösen ne tudnánk megoldani-fejtette ki Péter.

 


Amikor május elején az Extraligás bajnokság befejeződött, akkor még az utánpótlásunk előtt komoly feladatok voltak, így Péternek is volt bőven munkája. Sokat azonban nyáron sem pihent, mert még le sem zártuk az előző szezont, már a következőt építettük.

-Hivatalosan május közepén ért véget a tavalyi szezon az Akadémia életében, de a szakmai stáb a lányokkal összhangban azóta is folyamatosan készülnek és dolgoznak szinte megállás nélkül. Egyre magasabbra helyezzük a lécet, de szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen mind a stáb, mind a fiatalok partnerek abban, hogy a lehető leggyorsabban és a megfelelő minőségben tudjuk teljesíteni a kitűzött célokat. Utánpótlás szinten 18 csapatot indítunk az idei szezonban (U10-11-12-13-15-17-20), ami kiegészül a fiatalokra alapozó NB1-es és Extraliga csapatainkkal. Nem volt egyszerű összeszervezni ennyi csapat munkáját és életét, de úgy gondolom, hogy jó úton haladunk és nagyszerű évnek nézünk elébe-sorolta feladatait technikai vezetőnk.

Kapcsolódó hírek