U21: Már érezhető a fejlődés

 Kategória: Egyesület, U21

Az előző mérkőzéshez mérten sokat fejlődött U 21-es csapatunk.

Ajkán, az első fordulóban 3-0-ra kapott ki U21-es csapatunk az első fordulóban. Mészáros Péter vezetőedző, akkor külön hangsúlyozta, hogy ebben a korosztályban nincs eredménykényszer, az idei NB II-es bajnokságnak az elsődleges feladata, hogy a lányok fejlődjenek, tanuljanak.

Az ajkai meccsen csak néhány rövid momentumot tudott kiemelni Mészáros Péter, most azonban lényegesen jobban teljesítettek a lányok. Az első szettben még megilletődöttek voltak, azonban a folytatásban egyre jobban játékba lendülve szép megoldásokat bemutatva játszottak.

TFSE-Szent Benedek Röplabda Akadémia 3-0 (8, 14, 19)

Mészáros Péter: Ezen az úton kell haladnunk, rutint kell szereznünk, hogy még szorosabbá tudjuk tenni az ilyen meccseket. Jó volt viszontlátni a pályán néhány olyan dolgot, amit az elmúlt két hétben is gyakoroltunk. Külön szeretnék kiemelni három játékost, Darvasi Rebekát, Tokos Esztert és Nagy Vivient, akik Tatabányáról, az U17-es torna után érkeztek a mérkőzésre.

A TFSE ellen pályára lépő keretünk: Nagy Vivien, Erdélyi Luca, Horváth Sára, Darvasi Rebeka, Spándli Virág, Kérész Réka, Őry Kata, Tokos Eszter, Felber Sára Esztó Berta Vezetőedző: Mészáros Péter

 

Kapcsolódó hírek