Kategória: Felnőtt

Eseménydús szombatunk lesz, Extraliga rajttal a nap végén

A Vasas-Óbuda elleni meccsünket az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Kezdődik az Extraliga

Már csak néhány óra, és bemutatkozik felnőtt csapatunk is az idei szezonban. Az első mérkőzésen a Vasas lesz az ellenfelünk, a találkozót a Folyondár utcában játszuk 19 óra 30 perctől. Jó hír a szurkolóinknak, hogy mérkőzést az M4 Sport+ élőben közvetíti.

– Nagyon vártuk már a rajtot. Új csapatot építettünk a nyáron és a felkészülési meccsek azt mutatták jó úton járunk. A Vasas egy erős csapat és mellettük szól, hogy hazai pályán játszanak. Fiatal csapatunkkal szeretnénk jól bemutatkozni az Extraligában- mondta a találkozó előtt Dejan Desnica.

U15: Szombathelyre utaznak a lányok, két meccset játszanak

U15-os csapatunknak is folytatódik szombaton a bajnokság. A tatai tornán két mérkőzés vár a lányokra, 11 órától a RÖAK Kaposvár, fél 1-től a Szombathely lesz az ellenfelük.

U19 piros: Jön az első hazai torna

Két héttel ezelőtt mutatkozott be az első osztályban az U19-es csapatunk. A rengeteg tanulsággal járó torna után most hazai pályán is bemutatkoznak. Az első meccset 11 órától a MAFC ellen játsszák, majd 14 órától az MTK-val is megmérkőznek.

Fontos információ, hogy a mérkőzésekre védettségi igazolvánnyal be lehet jönni szurkolni.

U19 kék: Tatai tornára utazik a csapat

A két héttel ezelőtti hazai torna után útra kel a másik U19-es csapatunk, és meg sem állnak Tatáig. Ott fél 12-től a Veszprém, majd fél 5-től a Hép-röpke csapatával játszank.

Kapcsolódó hírek