Az Újpest ellen folytathatjuk remek sorozatunkat

 Kategória: Felnőtt

Vasárnap 17 órakor hazai pályán fogadjuk a lila fehéreket.


Három győzelemmel és veretlenül várjuk a negyedik bajnoki meccsünket, amit vasárnap 17 órától az Újpest ellen játszunk a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban. A fővárosi lila-fehérekkel találkoztunk a legtöbbször az Extraligában. Az előző bajnokság alapszakaszában Újpesten ők nyertek 3:0-ra, majd hazai pályán mi is ugyanilyen arányban győztünk. A rájátszás legvégén ismét találkoztunk, akkor az 5. helyért meccseltünk velük. Ott meglepetésre az első meccset 3:1-re megnyertük idegenben, de ellenfelünk „összekapta” magát és háromszor is 3:0-ra nyert és szerezte meg az 5. helyet a bajnokságban.

Ennél frissebb emlékeink is vannak az Újpestről. A felkészülés alatt kétszer is találkoztunk velük, a nyíregyházi Fatum kupán és a hazai rendezésű Szent Benedek Röplabda Kupán is igen simán, 3:0-ra nyertünk ellenük. A fővárosiak hozzánk hasonlóan egy 3:2-es győzelemmel nyitották a szezont a Diósgyőr ellen, majd a Nyíregyháza és a Békéscsaba ellen is 3:0-ás vereséget szenvedtek.

– Mivel a Balatonfüred egy ütésben is erős csapat, véleményem szerint fontos lesz a hatékony blokkmunka. Mindemellett a nyitásokra is oda kell majd figyelni annak érdekében, hogy a rossz szervák arányát a minimálisra csökkentsük- mondta a mérkőzésről az UTE hivatalos oldalán a négyes ütő Kiss Dorottya.

Vezetőedzőnk, Dejan Desnica a meccs előtt hangsúlyozta, hogy a felkészülési meccsek sikere és a jobb bajnoki eredményeink ellenére nem lehetünk elbizakodottak. -Az Újpest egy jól felkészített, jó csapat, nem szabad félvállról vegyük a meccset, mert az könnyen megbosszulja magát. Három győzelemmel kezdtük a szezont és ezt hazai pályán vasárnap is szeretnénk folytatni. Nehéz meccsek várnak ránk a következő hetekben, fontos, hogy sikerélménnyel induljunk neki a nehéz szériának-fejtette ki a tréner.

A szurkolóink segítsége rengeteget jelentett az MTK elleni hazai meccsünkön, reméljük vasárnap is sokan jönnek a Balaton Szabadidő és Konferencia Központba szurkolni. A belépéshez a hatályos jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolványt kérünk, a belépőjegyek felnőtteknek 1000 forintba, a diákoknak és nyugdíjasoknak 600 forintba kerülnek.

A találkozón lesz egy meglepetésünk is. Új, egyedi, csak a csapatunk számára gyártott mezben lépünk pályára, amit most láthatnak először szurkolóink.

Kapcsolódó hírek