Most jön a java-rengeteg feladat vár ránk

 Kategória: Egyesület

Nagyon fontos hetek előtt állunk.

Az Extraligában, hétfőn az alapszakasz utolsó mérkőzését játszuk hazai pályán az UTE ellen. Bár a mérkőzés eredményétől függetlenül a tabella 7. helyén zárjuk a bajnokság első szakaszát, egy siker sokat lendíthet csapatunk önbizalmán.

Egy pillanatnyi szünet sem lesz ezután, sőt… Csütörtökön már Nyíregyházán lépünk pályára a Magyar Kupa negyeddöntőjében, majd pénteken már a bajnokság rájátszásban a Békéscsaba elleni páros meccsünket kezdjük el idegenben. A három győzelemig tartó párharc második meccsét hazai pályán február 25-én játszuk. A papírforma nem mellettünk szól, de szeretnénk megnehezíteni negyeddöntős ellenfelünk dolgát.

A párharc eredményétől függetlenül a rájátszásban még legalább hat meccs vár majd Extraligás csapatunkra. A célunk a minél jobb helyezés elérése, az Extraligás helyünk biztosítása a következő szezonra.

Ha az utánpótlás csapataink programját nézzük, akkor a lista egészen hosszú és május végégi tart. A járványhelyzet miatt több, mint két hónapig nem rendeztek meccset egyetlen korosztályban sem. Az elmaradt találkozókat többségében pótolták csapataink, itt is közeleg a szezon hajrája.

Bizakodva várják a folytatást U19-es lányaink, akik éppen a múlt héten mutatták meg, hogy még rengeteg szép sikert érhetnek el ebben a kiírásban is. Az U15-ös korosztályban az őszünk is nagyon jól sikerült, a rájátszásban lehetőségünk lesz bizonyítani, hogy ez nem véletlen volt. Mindkét U17-es csapatunk a szezon felénél jár, itt is szeretnénk megmutatni, hogy mennyit fejlődtünk augusztus óta. Az U13-as lányok eddig kevesebbet voltak pályán a leállás miatt-mindkét csapatunkra sok meccs vár még tavasszal. Az U21-es lányok is a rájátszásra készülnek, abban a reményben, hogy sikerélményekkel fejezhetik a bajnokságot.

Kapcsolódó hírek