Sikeres edzőtovábbképzést tartottunk

 Kategória: Egyesület

Közel négyszáz szakember követte az előadásokat.

Magyar Röplabda Szövetség Észak-dunántúli Régió Kreditszerző programjának adott otthont a Szent Benedek Röplabda Akadémia. A járványügyi előírásokat figyelembe véve mindhárom előadásba online kapcsolódtak be a résztvevők, így az ország szinte minden pontjáról 396 ember követte az előadásokat.

A régió vezetője, akadémiánk szakmai tanácsadója Németh Lajos és a régió utánpótlás referense, akadémiánk utánpótlás szakmai vezetője által szervezett és összeállított programban először a mini korosztályban alkalmazott csapatfeladatokról tartott előadást Badacsonyi Győző a Dabronc Marcal-Völgye Egyesület edzője, majd a mini röplabdázás technikai és taktikai alapjairól beszélt Horváth Virág a MÁV Előre Akadémia edzője, zárásként a felső lebegtetett nyitás oktatása és felmerülő hibák javításáról Kormos Mihály edzését nézhették meg az érdeklődő szakemberek.

– Nagyon örülök, hogy ennyi szakember érdeklődött a program iránt, rengeteg kérdést és pozitív visszajelzést kaptunk. Ezek a regionális képzések nagyon fontos szeletei a magyar röplabdának, mert amellett, hogy az edzők a nap végén egy teszt sikeres kitöltése után kreditet szereznek, ami szükséges a munkájukhoz, az online közvetítés videóanyaga bekerül egy adatbázisba, ami a későbbiekben is elérhető lesz a szakembereknek- értékelt a képzés után Kormos Mihály.

Kapcsolódó hírek