Már ma megszerezhetjük a történelmi bronzérmet

 Kategória: Felnőtt

Ha ma véget ér a bajnokság csapatunknak, akkor mosolygós és boldog füredi játékosok lesznek a pályán, ugyanis az azt jelenteni, hogy harmadszor is nyertünk a Kaposvár elleni párharcban, és megnyertük a bronzérmet.

A tavalyi évben először szerepeltünk az Extraligában, akkor bravúros hajrával a hatodik helyen zártunk. Idén az alapszakaszban nagyon jól kezdtük a szezont, ami megalapozta, hogy azt a szakaszt a képzeletbeli dobogón zárjuk. Bár a döntőbe nem sikerült bejutnunk, cseppet sem leszünk elégedetlenek, ha bronzéremmel zárjuk a szezont. Jó uton járunk, már “csak” egy siker hiányzik ehhez.

A Kaposvárt az alapszakaszban kétszer is legyőztük. A bronzmeccs első találkozóján alaposan megszorítottak bennünket hazai pályán, de 3:2-re nyertünk. A második meccsen folyamatosan javuló játékkal magabiztosan 3:1-es győzelemmel zártunk idegenben. Ezzel pedig esélyt teremtettünk arra, hogy ma délután a szurkolóinkkal együtt ünnepelhessük klubunk történetének első bronzérmét.

-Nem árulok el nagy titkot, hogy győzni megyünk ma le a sportcsarnokba, viszont tudjuk, hogy a Kaposvár egy olyan csapat, amelyik a végsőkig küzd minden pontért. Nem lesz könnyű dolgunk, de szeretnénk itthon megszerezni a klub első bajnoki érmét-mondta csapatkapitányunk Bleicher Réka.

A bronzcsata harmadik felvonása 18 órakor kezdődik a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban.

A szurkolóinkat arra kérjük, hogy aki tud, az kék pólóban, ingben vagy pulóverben jöjjön ma szurkolni.

Kapcsolódó hírek