Dejan Desnica: Kezdődhet a munka!

 Kategória: Felnőtt

Ma délután először találkozott új csapatunk.

Ma délután véget ér a nyári szabadság, este a hagyományos szezonnyitó vacsorával hivatalosan is megkezdi a 2022/23-as bajnoki évet Extraligás csapatunk. A harmadik élvonalbeli szezonunk majd októberben rajtol, addig kemény munka vár a lányokra.

A felkészülés első szakasza, az alapozás holnap délelőtt kezdődik a Szent Benedek Középiskola tornacsarnokában. Ami garantált: sok szabadideje nem lesz a lányoknak és egészen biztos igénylik majd a pihenést. Dejan Desnica az első héten hétfőtől szombatig várja a lányokat edzésre, összesen tíz alkalommal. Ez a terhelés az elkövetkező hetekben sem változik majd.

-Új csapatot építünk idén, így fontos hetek várnak ránk. Az erőnlét megszerzése mellett össze kell csiszolódniuk a lányoknak. A jövő évben egyszerre lesz jelen a fiatalság és a rutin, tapasztalat a csapatunkban. Az idei évben sem változtak a céljaink, érmekért szeretnénk harcolni a bajnokságban és a kupában, emellett a klub első nemzetközi szezonjában, a CEV kupában is szeretnénk letenni a névjegyünket. Készen állunk az alapozásra, kezdődhet a munka-mondta Dejan Desnica. Vezetőedzőnk elárulta, hogy a pihenőjét Montenegróban töltötte a családjával, gyermekeivel, a kellemes nyár után már nagyon várta, hogy visszatérjen Balatonfüredre és elkezdje a munkát.

Kapcsolódó hírek