Dejan Desnicával folytatjuk a sikeres utunkat.

 Kategória: Felnőtt

Az idei eredmények garanciát jelentek a következő szezonra.
Tavaly nyáron alapos döntést hozva bíztuk meg Dejan Desnicát, hogy irányítsa csapatunkat a szezonban. A 47 éves szerb szakemberrel hosszú távra terveztünk már akkor is, és komoly célokat fogalmaztunk meg már az első közös szezonunkban is, amelyeket maradéktalanul teljesített is csapatunk.

– A tavalyi megállapodásban is hosszú távú tervek kerültek meghatározásra, az idei sikerek pedig megerősítettek bennünket abban, hogy együtt dolgozunk a jövőben is. A klub és a vezetőedzőnk elképzelései találkoznak a felnőtt csapat és az utánpótlás építését érintő kérdésekben is. Ez igazán fontos, mert a profi és az akadémiai csoportjaink munkájának összehangolása és együttműködése kiemelt fontosságú. Komoly szakmai munka folyik mindkét területen, aminek az eredményei egyre inkább – szurkolói szemmel is – láthatók. -mondta Komáromi Móric, klubunk elnöke.

Dejan Desnica nem pihent a bajnokság befejezése óta, a klub vezetőségével közösen a jövő évi csapatot építi. A bajnoki felkészülés várhatóan augusztus első napjaiban kezdődik.

Érdemes lesz folyamatosan figyelemmel követni klubunk hivatalos oldalát, rövidesen bemutatjuk jövő évi játékosainkat, és hosszabb értékelést olvashatnak Dejan Desnicával.

Kapcsolódó hírek