Meghosszabbítottuk válogatott centerünk szerződését

 Kategória: Felnőtt

Vacsi Evelin jövőre is csapatunkat erősíti


Két éve szerződött csapatunkba Vacsi Evelin, aki az első perctől kezdve a rutint képviselte, amire mindkét évben szükség volt a sok fiatal játékos mellett. Akár kezdőként, akár a cserenégyzetből beszállva kiegyensúlyozott teljesítményt hozott és főszerepet vállalt az eredményességünkben-elég csak a kupadöntőt említeni, ahol csapatunk egyik legjobbja volt. Klubunk vezetése Evelinnel tervezte a folytatást, amiről meg is állapodtunk a játékosunkkal. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen kvalitású játékos, mint Evelin hosszú távon dolgozik velünk. Nem csak a pályán, hanem a magánéletben is érett személyiség, így a társai és az utánpótlás játékosok számára is példát mutat.

-A harmadik szezonomra készülök Balatonfüreden és örömmel írtam alá a szerződésemet. Azt hiszem nem kell részleteznem, hogy mennyit fejlődtünk az idei szezonra. Ez garanciát jelent arra is, hogy ez a fejlődés jövőre sem áll meg. Motiváltan várom a következő szezont és remélem, hogy újabb sikereket ünnepelhetünk majd az egyre bővülő balatonfüredi szurkolótáborunkkal-mondta a szerződés aláírása után centerünk.

Evelin néhány év kihagyás után ezen a héten visszatért a magyar válogatottba, ahol egy megfiatalított csapattal és új szövetségi kapitánnyal dolgozik együtt. -Szinte egyből jöttem válogatottba a bronzmeccs után. A vezetőedző és az egész stáb hozzáállása és munkája nagyon szimpatikus, szóval várom a közös munkát velük és a lányokkal-mesélte játékosunk az első nap tapasztalatairól.

Kapcsolódó hírek