Végre újra felharsan a hajrá Füred!

 Kategória: Felnőtt

Este 8 órakor a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban fogadjuk az MTK-t.

Az MTK csapata ellen mutatkozunk be hazai pályán a bajnokságban. A fővárosi kék-fehérekkel tavaly ötször is találkoztunk, 4 győzelem és 1 vereség a mérlegünk. Hazai pályán a rájátszásban nyerni tudtunk, viszont az alapszakaszban kikaptunk tőlük decemberben Balatonfüreden.  Az volt az első televíziós mérkőzésünk, és mivel ma is műsorára tűzte a meccsünket az M4 Sport, ország-világ előtt vághatunk vissza nekik.

– Nagyon kemény és hosszú hét van mögöttünk. Az első győzelem rengeteg erőt és lelkesedést adott az egész csapatnak. Nagyon fontos sikert arattunk a Vasas ellen. Annak a találkozónak a legfontosabb tanulsága az volt, hogy mindig a csapat nyer és nem egy ember, éppen ezért minden egyes játékosra szükség van a sikerhez, nem csak az kezdő hatosra. Az MTK egy nagyon kemény meccset játszott a Békéscsaba otthonában, és bár kikaptak, nem játszottak alárendelt szerepet. Mi minden ellenfelünket tiszteljük, de szeretnénk jó röplabdával megnyerni a mérkőzést-mondta a meccsről vezetőedzőnk, Dejan Desnica.

A találkozó előtt jeles eseményre kerül sor. Hortobágyi T. Cirill, pannonhalmi főapát megáldja az akadémia felnőtt és utánpótlás csapatainak idei évét és a bajnokságokat.

A mérkőzésre több mint másfél év után szurkolókat is beengedhetünk, akik először biztathatnak bennünket a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ lelátójától. A belépéshez a hatályos jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolványt kérünk. A belépőjegyek felnőtteknek 1000 forintba, a diákoknak és nyugdíjasoknak 600 forintba kerülnek.

Kapcsolódó hírek