Heti program: lesz kinek szurkolni a hétvégén

 Kategória: Felnőtt

A hétvégén az U19-es csapatainknak indul a bajnokság, a felnőttek Nyíregyházán játszanak.

Ezen a héten az U19-es korosztályban elindulnak a bajnoki küzdelmek. Akadémiánk a korosztályban két csapattal is nevezett, a piros csapatunk szombaton a fővárosba utazik, ahol az MTK Szamos utca sportcsarnokában a házigazdák mellett a MAFC lesz az ellenfele. Az OIB I osztály alapszakasz D csoportjának pontos programját ide kattintva találják.

Az U19-es kék csapatunk is szombaton kezdi a bajnoki küzdelmeket, ők hazai pályán játszanak majd két mérkőzést az OIB II osztályú bajnokságban, az ÉDRA és a Kispest lesz az ellenfelünk. A torna teljes programját ide kattintva lehet megnézni. Fontos információ, hogy egyelőre az utánpótlás mérkőzéseinket zárt kapuk mögött játszuk.

A felnőttek a múlt heti békéscsabai edzés és edzőmeccs után Nyíregyházára utaznak pénteken reggel, ahol még aznap 15 óra 30 perctől az MTK ellen, majd másnap délelőtt 10 órakor a szlovák SK Brusno ellen lépnek pályára. Amennyiben a hármas csoport első két helyén végzünk, délután még egy meccs vár ránk, majd vasárnap a helyosztókkal zárul a Property Fatum kupa. A találkozókat védettségi igazolvánnyal lehet megnézni.

A hatcsapatos torna teljes programja:

Kapcsolódó hírek