Irány Békéscsaba-közösen edzünk és edzőmeccset is játszunk

 Kategória: Felnőtt

A kemény edzések után a honi bajnokság egyik legjobbja ellen mérhetjük le hol tartunk felkészülésben.

Fontos állomásához érkezett a felkészülésünk. Öthetes kemény munka, 55 izzasztó edzés után Békéscsabára utazunk, ahol a tavalyi bajnokság ezüstérmesével előbb közösen edzünk, majd pénteken edzőmeccset is játszunk.

– Keményen dolgoztunk, most pedig egy kemény ellenféllel szemben mérhetjük le, hol tartunk felkészülésben- mondta Dejan Desnica az indulás előtt. Vezetőedzőnk kiemelte, hogy most nem elsősorban az eredmény lesz az, ahol lemérhető, hogy áll a csapat, hanem az amit a pályán mutatnak. – Mindkét együttes számára fontos lesz a csütörtöki közös edzés is és a péntek délelőtti meccs is, most látjuk majd először, hogy egyes szituációkban hogyan működik a csapat-hangsúlyozta a tréner.

Felkészülésünk zökkenőmentes volt eddig, szerencsére a komolyabb sérülések elkerültek bennünket, az apróbb, a felkészülés alatt megszokott problémákat pedig gyorsan sikerült orvosolni. Ebben is komoly segítségünkre van a professzionális teljesítménydiagnosztika, amit partnerünktől, a TSO Medicaltól kapunk. Ott lesznek velünk Békéscsabán is, ahol speciális mérést végeznek, hiszen meccs körülmények között most van lehetőségünk először arra, hogy felmerjük a lányok állapotát.

Kapcsolódó hírek