Ilyen volt az őszi szezon: Fáth Kinga

 Kategória: Egyéb

Szezonértékelő sorozatunk következő részében Fáth Kingát kérdeztük, hogyan értékeli a mögöttünk hagyott félszezont.

Ilyen volt az ősz

Nagyon sokat és keményen edzettünk augusztus óta, és rengeteget fejlődött a játékunk. Meglepetést okoztunk az Extraligában, de ez nem volt érdemtelen, megdolgoztunk érte az edzéseken és a meccseken is. De messze még a vége, az érmeket majd tavasszal osztják, ahhoz, hogy ott lehessünk a végén is a mezőny elején, tovább kell vigyük azt amit ősszel elkezdtünk.

A legemlékezetesebb pillanat ősszel

Nekem a Vasas elleni mérkőzés volt a legemlékezetesebb, nagyon szép győzelmet arattunk. Igazi csapatként működtünk, volt összhang, tűz és lelkesedés. Nem beszélve arról, hogy azzal a győzelemmel nagyon jól tudtuk elkezdeni a szezont és ez a bravúr megalapozta a jó folytatást. Emellett azt se felejtsük el, hogy egy fiatal klub életében nagy dolog, ha egy nagynevű ellenfél ellen sikerül története során először nyernie, ráadásul idegenben.


Ünnepi percek

Nagyon hosszú volt a szezon, kevés idő jutott a családra, így természetesen a karácsonyt otthon a családommal töltöm. Minden pillanatát kihasználva annak, hogy otthon lehetek. Ez az igazi feltöltődés. Jövőre pedig egészség legyen, az a legfontosabb. Ami a röplabdát és a csapatot illeti, nagyon szeretném, ha éremmel zárhatnánk a szezont.

Kapcsolódó hírek