U15: Motiváltan várják a lányok a folytatást

 Kategória: U15

Folyamatosan munkában van a csapat és nagyon várják a folytatást.

Az őszi leállásig nagyszerű mérleget produkált az U15-ös csapatunk. Három tornán játszottak, ebből kétszer ők lettek a legjobbak, ami természetesen komoly motivációt és kellő önbizalmat ad a lányoknak a folytatásra. Bár a koronavírus-járvány miatt a bajnokságban szünetel a küzdelem, a csapat nem állt le az edzéssel.

– Augusztus óta folyamatosan edzésben vagyunk. Ez köszönhető annak, hogy a klub minden lehetőséget megad ahhoz, hogy a legnagyobb biztonságban készüljünk, minden előírást fokozottan betartva folyik a munka-mondta Szalay Andrea a korosztály edzőnője. Hozzátette, hogy a lányok természetesen nem örültek annak, hogy nem játszhatnak egy ideig bajnokit, de annak örülnek, hogy legalább edzeni tudnak, éppen ezért a hangulat is remek.

– Nagyon jó társaság és mindig jó kedvük van, ami természetesen az edzéseken is érződik. A jó hangulat és a szorgalmas munka eredménye, hogy a csapatjátékunk is sokat fejlődött és egyénileg is nagyot léptek előre a lányok. Most úgy tűnik, hogy február 6-án folytatjuk a bajnokságot, nagyon reméljük, hogy ez nem is változik-fejtette ki az edzőnő.

Szalay Andrea egy videót is küldött, ahol látható, milyen jó hangulatban telnek az edzések-itt éppen az U17-es csapatunkkal gyakoroltak közösen.

Kapcsolódó hírek