U15: Két győzelemmel zártuk a szezont

 Kategória: U15

Mindkét mérkőzésen meg kellett küzdeni a sikerért.

Korán indult a csapatunk a szezon utolsó tornájára-de már ebben is rutinja van a lányoknak, így nem okozott gondot sem az ébredés, sem az utazás.

Első mérkőzésüket a hazai ÉDRA ellen játszottuk- velük negyedszer találkoztunk a bajnokságban. Bár a három eddigi meccsen mindig mi nyertünk, szoros mérkőzéseket játszottunk, és ez most is így volt. A megnyert első szett után egy kicsit „leültek” a lányok, amit az ellenfél kihasznált és egyenlítettek. Az elvesztett szett felrázta a lányokat és a következő két játszmát sikerült megnyerniük.

Pihenni nem volt időnk, rögtön az első mérkőzés után újra mi léphetünk pályára, papíron egy könnyebb ellenféllel szemben. Az első két játszmában nem is volt gond a lányok játékával, és szépen, magabiztosan nyerték a szetteket. A harmadik felvonásra kissé elfogyott a lendület a játékból, és ezt ismét kihasználta az ellenfél 5-6 pontos előnyük volt, de szerencsére ismét időben ébredt a csapat és fordítani tudtak, így győzelemmel zárták a szezont.

Szalay Andrea, vezetőedző: Ez a torna szép megkoronázása volt az idei szezonnak. Örülök, hogy mindkét mérkőzésen nyerni tudtak a lányok, még ha kissé nehézkesen is ment. Bár mérkőzésük már nem lesz több, nincs megállás dolgozunk tovább, hogy jövőre előrébb lépjünk és még jobb eredményt érjünk el.

ÉDRA – Szent Benedek Röplabda Akadémia 1:3 (20;-17;23;19)

Szent Benedek Röplabda Akadémia – ZTE Röplabda Klub 3:0 (9;6,22)

A tornán pályára lépő csapatunk: Polányi Panna, Vajai Anna, Szabó Krisztina, Bernáth Viktória, Schuj Zsófia, Lennert Anna, Simon Júlia, Simon Dóra, Tudja Dorina, Rozgonyi Gréta, Retz Elvira, Hertling Petra, Almás Virág vezetőedző: Szalay Andrea

Kapcsolódó hírek