Évet búcsúztattak a fiatalok

 Kategória: Egyesület

Utánpótlásunk a tervek szerint januárban folytatja az edzéseket.

Nincs olyan sportegyesület Magyarországon, amelyik életében ne alakította volna át a mindennapokat a koronavírus. Mi sem voltunk kivételek, de ahogy a felnőtteknél, úgy az utánpótlásban is arra törekedtünk, hogy a legbiztonságosabb feltételek között, a körülmények engedte legteljesebb munkát végezhessük. Az évzáró edzés után utánpótlásunk szakmai igazgatójával értékeltük ezt a furcsa évet.

Januárban folytatjuk

– Nagyon nehéz éven vagyunk túl, de azt gondolom, hogy mindent megtettünk azért, hogy a lehető legtöbbet adhassunk röplabdázóinknak- összegezte röviden a mögöttünk hagyott évet Kormos Mihály. Utánpótlás szakmai igazgatónk hozzátette, hogy a klub vezetése és az edzők folyamatosan figyelték és figyelik a járványhelyzetben hozott intézkedéseket és azok szigorú betartása mellett tudtak dolgozni. -Nagyon sok támogatást és segítséget kaptun a szülőktől és a családoktól, engedték hozzánk a gyerekeket edzeni és még versenyekre is,  mi pedig természetesen mindent megtettünk azért, hogy megóvjuk az egészségüket- fejtette ki utánpótlás szakmai igazgatónk.

Kormos Mihály azt mondja, hogy a pandémiás helyzetben szükségszerű, de helyes döntést hozott a szövetség azzal, hogy megállították a bajnokságokat. -Most úgy tűnik, hogy januárban tudjuk folyatatni a munkát, ha ez így van, akkor február elején újra tudnak indulni a versenyek. Mi is arra készülünk minden korcsoportban, hogy a szezon második felében újult erővel szép győzelmekkel térünk vissza a pályára-mondta bízakodva a tréner.

Játékos vetélkedővel zártuk az évet

Az idei évben a vírusjárvány miatt nem tarthattak hagyományos évzérót a csapataink, de azért egy kis “lazítás” belefért az év utolsó edzésébe. -Az évzáró helyett játékos vetélkedőkkel vártuk a csapatokat az év utolsó edzésén. Különböző sorvesenyekkel egy igazán jóhangulatú délutánnal fejezhettük be az évet, ahol minden korosztály- a legkisebbektől, a legnagyobbakig ott voltak az edzésen- mesélte Besenyei Attila, utánpótlásedzőnk.

Ilyen volt az utolsó edzésünk:

Koromos Mihály az utolsó edzés után azt mondta, hogy reméli, hogy nem kell változtatni a terveken és január elején, az első tanítási héten folytathatják a munkát az utánpótlásban.

-Van egy mondás a klubban, hogy minden hétévente jön egy rossz év. Ez volt a hetedik, úgyhogy reméljük a következő hat nagyon szép év lesz. Ennek a nehéz évnek a végén szeretném megköszönni mindenkinek a támogatását, a szülőknek a segítségét, ami nélkül nem végezhettünk volna minőségi munkát egyetlen korosztályban sem és természetesen a fiatal játékosainknak az egész éves, nehezített körülmények között végzett munkát. Békés, boldog karácsonyt és nagyon boldog újévet kívánok mindenkinek!

 

 

Kapcsolódó hírek